facebook pixel

Microsoft Teams

Det er tiden mellom møtene som er viktig.

Ofte har vi et ønske og behov for å samarbeide om innhold, kommentere, gi hverandre oppgaver, ha møter osv.

Teams er lagt opp til å understøtte den moderne arbeidsflyten. Denne hub’en har mange muligheter, så det gjelder å velge hvilke du skal utnytte og hvordan.

Behøver du bistand for å se på disse mulighetene for din bedrift?

Her er noen av mulighetene i Teams

Få struktur på kommunikasjon og samhandling

Gjennom og sette opp Teams, og kanaler under hvert team kan man strukturere dialog. Dersom en kanal er knyttet til et spesifikt prosjekt, kan du enkelt gå inn i kanalen, se all dialog tilknyttet prosjektet og gå under «filer» og se filer tilknyttet prosjektet. Dersom man lykkes med å etablere en god struktur her kan dette virkelig strukturere opp dialogen.

teams

Møter – mer enn et webmøte

Webmøter er det mange som leverer, men Teams leverer det på en smart og god møte. Visste du at du kan kalle inn til møte i Microsoft Teams og legge møtet inn i en kanal? Da vil møteinnkallelsen også vises i kanalen, all dialog i møtechatten legges i kanalen, og dersom møtet tas opp legges opptaket automatisk i kanalen.

Kommunikasjon og To do’s

Teams er en ny måte å samhandle på. Men det er viktig at kommunikasjon og samhandling er effektiv. Det betyr blant annet at «støy» må forsøkes å begrenses. Og når noen sender noe som krever en oppgave, må dette identifiseres for å sikre oppfølging. Her finnes det flere muligheter, blant annet Planner, et prosjektstyringsverktøy fra Microsoft som også kan være en del av en kanal i Teams. Du kan legge til et Planner-board i en Teams-kanal og ha full oversikt over fremdrift av alle oppgaver.

microsoft teams image

Vi hjelper deg i gang med MIcrosoft Teams

Alle kan klare å installere Teams, men å få til en god onboarding, få til å utnytte mulighetene, høste effektivitetsgevinster og få alle ansatte med “laget”. Det er dette suksessen står og faller på. Derfor har vi utviklet ulike kompetanseprogram for å sikre god implementering og effektivt bruk. Du kan lese mer om dette under kundereisen.

Vi arrangerer også jevnlige kurs i Teams, som du kan se rett under her.

Vi har ulike kurs i Microsoft Teams

andre
MicrosoftTeams
Microsoft.Teams.Now.Free

Kontakt oss for å finne beste løsning

Robert Aaslund Langerud
Robert Aaslund Langerud

Senior IT salgskonsulent

Spesialitet:

Samhandling, møterom, pos løsninger

john-arild

John Arild Putten

Senior IT salgskonsulent

Spesialitet:

Produkter, servere og nettverk